top of page

SPREY POLİÜRETAN KÖPÜK İZOLASYON ATAŞEHİR

Poliüretan köpük Ataşehir, uzun yıllardır hayatımızda olan ve başta sanayi ve yapı sektöründe kullanılan ısı yalıtım malzemesidir. Sprey poliüretan köpük izolasyonu şu an için en verimli ısı izolasyonu yöntemidir. Hem düşük ısı iletim katsayısı hem de yekpare bir şekilde uygulanabilir olmasıyla diğer yöntemlerden daha verimli bir uygulama olarak karşımıza çıkar. Poliüretan köpük uygulanacak alana ve tercihe göre 3, 4 ,5, 8, 10 santimetre kalınlığında olabilir. Uygulama ne kadar kalın olursa sağlayacağı izolasyon da o kadar verimli olacaktır.


Kış günlerinde soğuktan yaz günlerindeyse sıcaklardan şikayetçi oluruz ve bu durumdan kurtulmanın bir çaresi olup olmadığını düşünmeye başlarız. Sprey poliüretan köpük uygulaması sayesinde çatı katları artık ara kat konforuna sahip olup rahatlıkla yaşayabileceğiniz evlere dönüşüyor. Uygulama yapıldıktan bir gün sonra konforlu bir yaşama sahip olacaksınız. Yaz günlerinde sıcaktan kış günlerinde soğuktan şikayetiniz kalmayacak ve enerji maliyetlerinde ciddi bir azalma göreceksiniz.



Uygulama yaptırmayı düşündüğünüz alanı bize söylediğinizde sizin için fiyat-performans dengesi en yüksek olacak kalınlığı belirliyoruz. Tüm bu hizmetlerimize termal kamera görüntülemeleriyle somutluk kazandırıyoruz. Uygulama yapılmadan önce ve yapıldıktan sonraki sıcaklık değerlerini ölçüp aradaki farkı görmenizi sağlıyoruz.



Sprey Poliüretan Köpük Ataşehir Kullanım Alanları


Poliüretan köpük Ataşehir uygulamamız izolasyon ihtiyacı hissettiğiniz her alanda uygulanabilmektedir. Binaların tüm alanlarını poliüretan köpük vasıtasıyla izole etmek mümkündür.


Kullanım alanları;

  • Çatı izolasyonunda

  • Teras izolasyonunda

  • Ahşap evlerin izolasyonunda

  • Kör cephelerinin izolasyonunda

  • Temellerin izolasyonunda

  • Prefabrik yapıların izolasyonunda

  • Besi çiftliklerinin izolasyonunda

  • Soğuk hava depolarının izolasyonunda

  • Boru ve tankların izolasyonunda

  • Otopark tavanlarının izolasyonunda

  • Karavanların izolasyonunda

Poliüretan köpük uygulamamız B2 sınıfı olup alev yürütmez sınıftadır.

Yapıların çatılarında hazır olarak montaj edilen sandviç panellerin içerisinde de poliüretan köpük bulunur. Montaj bittikten sonra tam olarak oturma sağlanamazsa kenarlarda veya köşelerde küçük yamukluklar oluşur ve buralarda ısı köprüsü meydana gelir. Eğer böyle bir sorunla karşılaşırsanız sprey poliüretan köpük uygulaması sorununuzu çözecektir.


Diğer Ürünlerle Karşılaştırma


Poliüretan köpüğün strafor, cam yünü, elyaf, taş yünü gibi malzemelerle kıyaslarsak hem uygulama olarak hem de kimyasal olarak ön plana çıktığını görürüz. Poliüretan köpüğün ısıl geçirgenlik katsayısı 0,020 iken en yakın rakibinin 0,040 lamdadır. Bu fark pratikte daha fazla hissedilir. Diğer uygulamalarda kenarlarda ve köşelerde boşluklar kalırken poliüretan köpük tüm yüzeyi yekpare bir şekilde kapladığı için ısı köprüsü oluşturmaz ve tasarruf oranını arttırır. Sprey poliüretan köpük uygulamasını pek çok avantajı vardır;

  • Kış günlerinde soğuktan ve terlemeden, yaz günlerindeyse sıcaktan korur.

  • Uygulamayı bir kere yaptırırsınız ve binanın ömrü boyunca tam performanslı bir şekilde kullanırsınız. Yapılan yaşlandırma testlerinde ortalama 60 yıl boyunca performansını koruduğu görülmüştür..

  • Ses yapan bir yüzeye sahipseniz poliüretan köpük uygulamasından sonra bu sorunun azaldığını göreceksiniz.

  • Uygulama yatay ve düşey tüm alanlara uygulanabilir ve çok kısa sürelerde çok büyük alanları izole edebilme özelliği vardır.

  • Diğer yalıtım ürünleriyle kıyaslandığında yatırımını en kısa sürede amorti eden uygulama olarak ön plana çıkar.


Neden Poliüretan Köpük Uygulaması Yaptırmalıyız ?


Eğer herhangi bir ısı, ses, nem yalıtım sorunu yaşıyorsanız poliüretan köpük uygulaması tam aradığınız yöntem. Tek bir uygulamayla tüm dertlerinizi ortadan kaldırıyoruz.


Siz de izolasyon hizmeti almak için bizlere GSM ve Whatsapp numaralarımız üzerinden ulaşabilir ve ücretsiz keşif talebinde bulunabilirsiniz.

5 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page